ЖИТТЯ

Назар Олійник із Переяслава в Палаці спорту здобув третю перемогу на “Махачі”

Переяславець Назар Олійник стає зіркою ліги кулачних боїв “Mahatch”. Він впевнено здобув свою третю перемогу.

Вчора, 24 липня, у київському Палаці спорту відбувся головний бій літа – між боксером Денисом Берінчиком та бійцем змішаних єдиноборств Артемом Лобовим. Билися вони голими кулаками – під егідою організації “Mahatch”. Після четвертого раунду перемогу здобув Берінчик (бій міг тривати п’ять раундів). Передували головному поєдинку інші бої теперішніх та майбутніх зірок організації. В одному із них брав участь переяславець Назар Олійник. Про це повідомляє Інформатор.

Олійник вже мав дві перемоги у лізі кулачних боїв “Mahatch”: над Євгенієм Гелло із Києва та Кирилом Семеновим із Черкас. Цього разу йому протистояв Олег Козакевич із Херсона. Він має у своєму доробку три перемоги та одну поразку, база – ММА. Назар Олійник у свою чергу має базу боксу: він триразовий чемпіон Київщини, кандидат у майстри спорту.

Нагадаємо, що правила тут досить жорсткі, максимально нагадують вуличну бійку: три раунди по дві хвилини, без рукавичок, удари з клінчу дозволені. При цьому все ж задіювати ноги та боротися в партері заборонено. Це, певно, й дає перевагу класичним боксерам. Адже вже з перших секунд стало зрозуміло, що в суперника Назара Олійника просто не буде шансів. Всі відзначають, що переяславець – один із найтехнічніших бійців організації. Вчора він вчергове це довів: спокійно витримував дистанцію під час захисту і раз-по-раз гостро контратакував. Кожен випад Назара завершувався падінням Козакевича. Зрештою після трьох нокдаунів вже у першому раунді рефері зупинив бій – технічна перемога Олійника.

Під час переможного слова Назар Олійник подякував Переяславу. “Моє улюблене місто. Місто, де я народився та виріс”, – сказав він. Глядачі прийняли ці слова оваціями.

Цей та інші бої вечора можна було переглянути в прямому ефірі на платформі Megogo. Зараз відео доступне в запису.

Нагадаємо, що зараз триває чемпіонат Переяславщини з футболу. В одинадцятому турі Семенівка зазнала першої поразки, однак надалі лідирує.

Віталій Усик

Нагору