ЖИТТЯ

Назар Олійник із Переяслава здобув другу перемогу на “Махачі”: відео

Назар Олійник провів свій другий поєдинок у лізі кулачних боїв Mahatch. Знову здобув перемогу.

Сьогодні, 6 червня, на Youtube-каналі Mahatch вийшов перший випуск четвертого сезону ліги кулачних боїв. 20-річний переяславець Назар Олійник провів свій другий поєдинок. До слова, у першому він переміг Євгена Гелла. Цього разу нашому землякові протистояв 30-річний Кирил Семенов із Черкас, який дебютував у цьому проєкті. Про це повідомляє Інформатор.

Перед боєм Назар Олійник сказав, що готувався, бігаючи та роблячи “школу боксу”. Своєю тактикою назвав класичну “двійку” та круті вуса.

Обидва бійці – класичні боксери, тому поєдинок видався красивим та досить “чистим”. У першому з трьох раундів хлопці приглядалися одне до одного, але все ж кілька ударів пройшли. Коментатори вирішили, що дебютант був навіть кращим у ці дві хвилини. Однак у другому раунді Олійник перехопив ініціативу та ще й відправив суперника в нокдаун. У третьому йому залишалося не припуститися помилок і довести справу до перемоги. Так і сталося. Ведучий назвав цей бій перлиною вечора і оголосив, що Назар Олійник переміг одноголосним рішенням суддів.

Краще все ж побачити цей бій. Проте у відео можуть бути жорстокі моменти, тому воно призначене для людей, яким більше 18 років.

Нагадаємо, що в “Махачі” бере участь ще один переяславець – Сергій Обертій. Він також вже здобув дві перемоги.

Віталій Усик

Нагору