ЖИТТЯ

Сергій Обертій з Переяслава здобув другу перемогу в “Махачі”: відео

Переяславець Сергій Обертій здобув другу перемогу в боях на голих кулаках Mahatch. Зі своїм суперником він влаштував справжній “махач”.

Вчора, 4 травня, на Youtube-каналі Mahatch вийшов черговий випуск ліги кулачних боїв. Свій другий бій провів переяславець Сергій Обертій на прізвисько “Роберт”. Нагадаємо, що в дебютному протистоянні він переміг киянина Володимира Думу. Цього разу його суперником став дебютант Олександр Сидор на прізвисько “Скат” із Мукачевого. Зійшлися бійці в 1/32 фіналу гран-прі в середній вазі. Інформатор розповідає про бій нашого земляка.

Бій складається із трьох раундів по дві хвилини, без рукавичок, дозволяються удари з клінча, але не ліктями. “Скат” перед поєдинком зазначив, що у бою важливіший характер, аніж техніка. Доводити це він почав із перших секунд. Хоча для обох хлопців базовим видом спорту є бокс, тут ним і не пахло. “Скат” відразу кинувся в бійку, дуже схожу на вуличну. “Роберт” піддався на провокацію й, забувши про тактику, також почав “махатися”. Однак все ж часто переяславцю доводилося клінчувати, тому що він не витримував натиску суперника.

За дві хвилини першого раунду хлопці так відгамселили один одного, що в крові були не лише їхні обличчя, а й тіла. Якби ця бійня протривала довше, то могла б бути небезпечною для здоров’я спортсменів. Однак у куті Олександра Сидора під час першої перерви прийняли рішення зупинити поєдинок через розсічення брови свого бійця. У “Роберта” також “запливло” обличчя, тож незрозуміло, скільки б він ще зміг протриматися. “Скат” був розчарований, але все ж свій дебютний бій він програв. Сергій Обертій зізнався, що не очікував такого спротиву від опонента.

Якщо у вас не слабкі нерви і вже виповнилося 18 років, вмикайте це відео (бій “Роберта” та “Ската” тут перший). Однак якщо вас занадто вразить ця бійка, не кажіть, що ми не попереджали.

У цьому турнірі бере участь ще один переяславець – Назар Олійник. Він уже здобув одну перемогу. А днями провів свій другий поєдинок, проте його ще не опублікували на каналі. Допоки дізнатися результат ми не можемо.

Віталій Усик

Нагору