ЖИТТЯ

Як святкували День Незалежності в Переяславі: фоторепортаж із вечірнього концерту

День Незалежності України в Переяславі відзначили з запалом. На центральній площі міста зібралося кілька сотень людей. На сцені виступала Катерина Бужинська.

Вчора, 24 серпня, Україна відзначала 30-ту річницю з дня проголошення незалежності. Вся країна гучно святкувала, і Переяслав не став винятком. На центральній площі нашого міста ближче до вечора зібралося дуже багато людей – декілька сотень. Діти тіснилися біля батутів і фуд-кортів із солодкою ватою, дорослі підтанцьовували біля сцени. Були там і журналісти Інформатора.

Годинний концерт Катерини Бужинської отримав шалений фідбек від глядачів – її патріотичним композиціям підспівували постійно. Але був і не зовсім позитивний момент. Співачка постійно допускала помилку в назві нашого міста, кажучи на нього “Переяслів”. Це викликало неабияке обурення в тих, хто прийшов насолодитися музикою. Втім, цілісна картина залишила позитивні емоції, головні з яких – радість та гордість, кожен із нас у цей день зміг відчути, що справді пишається Україною.

Нагадуємо, До Дня Незалежності України в Переяславі влаштували чимало цікавих заходів, серед яких фестиваль фарб холі “Яскраві мотиви”. Ми підготували соковитий фоторепортаж і звідти.

Юлія Кравченко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору