ЖИТТЯ

Погода на 27 серпня: у Переяславі переважно буде хмарно

Завтра в Переяславі температура вдень буде всього 22 градуси тепла. А вночі на небі можна буде побачити зірки. 

У п’ятницю, 27 серпня, у Переяславі протягом дня буде хмарно, але інколи сонце виглядатиме із-за хмар. Опівдні синоптики прогнозують дощ. Опади – 1,9 мм. Вночі на небі можна буде побачити зірки. Найхолодніше буде вранці, о 5:00 – 15 градусів тепла. Тепліше стане вдень та ввечері – 22 градуси з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру буде всього 3,7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 52 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 серпня – 13 годин 47 хвилин. Завтра день стане коротшим на три хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:01, а захід – о 19:48.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1943-му – 33,3 градуса тепла, а найнижчу в 1973-му – 6,4 градуса тепла.

Народні прикмети:

У цей день вшановують пам’ять пророка Міхея. Наші пращури помітили: якщо у цей день тихий вітер, то осінь буде ясною. А ось якщо Міхей з бурею – до непогожого вересня. У минулі часи у цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлітають до теплих країв, то до середини жовтня мороз буде, а якщо ні – то зима пізніше прийде.

Оксана Симоненко

Нагору