ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах може не бути електропостачання: графік відключень

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням, капітальним ремонтом і виконанням приєднання клієнтів.

У п’ятницю, 27 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Строкові, Помоклях, Сомковій Долині, Соснові та Дем’янцях у зв’язку з капітальним ремонтом, технічним переоснащенням і виконанням приєднання клієнтів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 9 до 17 години:

  • у Переяславі – на вулицях Ярмарковій, Києвобрамській, Чкалова, Межирічній, Ломоносова, Олега Іващенка, Ломаній, Шкільній, Соборній, Гімназійній та на провулку Нестерова.

З 8 до 18 години:

  • у Строкові (Студениківська ТГ) – на вулицях Колгоспній, Зеленій, Центральній, Луговій, Лісовій, Молодіжній, Перемоги, Польовій, Садовій, Шкільній та на провулку Перемоги.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) – на вулицях Павленка, Радянській, Щорса, Перемоги, Богдана Хмельницького, Зарічній, Шкільній, Дружби, Травневій, Піщаній та Страдного.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) – на вулицях Якима Сомка, Пугачова та Христини Цуприк.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулицях Леніна, Поліській, Космонавтів, Жовтневої Революції, Радянській, Перемоги та на провулку Ошкала та Перемоги.

З 8 до 20 години:

  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Центральній, Володі Ганзі та Шкільній.

Нагадуємо, переяславець Ігор Янчук виступив у прямому ефірі під час параду до Дня Незалежності в Києві. Він виконав музичний супровід до перфомансу “ДНК”. Ми поспілкувалися з Ігорем про вуличну музику, його виступ на святі та про творчий шлях у цілому.

Юлія Кравченко

Нагору