ЖИТТЯ

Хто стане чемпіоном Переяславщини з футболу: аналіз календаря від Інформатора

Цієї суботи туру чемпіонату Переяславщини з футболу не буде. Його перенесли, оскільки завтра у більшості буде робочий день.

Завтра, 28 серпня, традиційного туру чемпіонату Переяславщини з футболу не буде. Його переносять на наступну суботу, 4 вересня. Відповідно весь календар зміщується на один тиждень. Пов’язано це з тим, що завтра у більшості людей буде робочий день – відпрацьовуватимуть за понеділок, 23 серпня. Однак один матч все-таки відбудеться – перенесений між Лецьками (Циблівська ТГ) та “Матадором” (Переяслав). Про це повідомляє Інформатор

Поки в змаганнях пауза, давайте розглянемо, на що претендують команди в цьому розіграші. Всі повинні зіграти по 16 матчів. Більшості залишилося провести по три гри, лише “Переяславу-БРСМ” та Вовчкову (Переяславська ТГ) – по дві, а “Матадору” – чотири.

Можливо, “Матадор” і можна було б вважати головним фаворитом турніру, адже у завтрашній перемозі над Лецьками можна не сумніватися. Із 31 очком переяславці очолять турнірну таблицю, випередивши Семенівку на два залікові пункти. Однак три матчі, які залишиться провести, будуть для матадорівців надскладними: домашній з дівичківським “Дніпром”, виїзний з Дем’янцями та домашній із Семенівкою. Не виключено, що останній тур підготує для нас “золотий” матч.

У Семенівки календар дещо простіший. В гостях із Вовчковом та вдома із “Солонцями” грати можна. Такі ж суперники чекають і на “Переяслав-БРСМ”, тільки з обома вони зіграють вдома. Але все ж у “Переяслава-БРСМ” на одне очко менше, ніж у Семенівки, тож і шанси на чемпіонство нижчі.

Дем’янці також можуть спокійно забирати шість очок в останніх трьох турах: у гостьових іграх із “Солонцями” та Циблями. А от вдома із “Матадором” буде складніше, тим паче, що у першому колі дем’янчани поступилися. Все ж здається, що чемпіони втратять свій титул після цього сезону.

Також варто зазначити, що в останніх турах “Дніпро” точно набере щонайменше шість очок (із Циблями та Лецьками) і обійде Вовчків. А хтось із двох аутсайдерів здобуде очки в особистому протистоянні.

Турнірна таблиця наразі має такий вигляд:

Прогноз від Інформатора:

  1. Семенівка
  2. “Матадор”
  3. “Переяслав-БРСМ”
  4. Дем’янці
  5. “Дніпро”
  6. Вовчків
  7. “Солонці”
  8. Циблі
  9. Лецьки

Нагадаємо, що в День Незалежності у Переяславі провели Кубок Куклера. Перемогу здобув “Переяслав-БРСМ”.

Віталій Усик

Нагору