Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Погрози біля сільради, брат обікрав брата: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 26 серпня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 26 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики

14:22. Воскресенське (Ташанська ТГ), вулиця Садова. Поліції повідомили про ДТП за участі автомобілів Nissan та ГАЗель. Додали, що учасники аварії сваряться між собою. По приїзду правоохоронці склали адміністративні протоколи на обох водіїв за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:35. Семенівка (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. Заявник С.І. 1983 р.н. повідомив поліції що біля сільради п’яний чоловік погрожує йому фізичною розправою. Правоохоронці приїхали на місце події, відібрали заяву та пояснення, інформацію передали на розгляд поліцейському офіцеру громади.

17:10. Переяслав. Біля АЗС “KLO” сталася ДТП без постраждалих за участю автомобіля Nissan Juke. На одного з учасників події склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП.

18:24. Вінинці (Циблівська ТГ), вулиця Героїв Дніпра. Заявник К.А. повідомив поліції, що його брат К.В. 1988 р.н. разом із товаришем протягом двох годин обікрав його. К.А. зазначив, що брат зловживає наркотиками. Викрадені речі – дитячий велосипед, шість мішків зерна, алюмінієвий бетон, бурякорізка та інше. Наразі тривають слідчі розшукові дії, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та селах Циблі (Циблівська ТГ), Ташань (Ташанська ТГ) та Пристроми (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, останні вихідні літа – це час, коли треба нарешті відпочити. У Переяславі та поблизу є що відвідати – оберіть захід собі до душі.

Юлія Кравченко

Нагору