ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах може не бути світла: де та коли

Світла завтра може не бути у Переяславі та чотирьох селах Переяславщини. Електроенергію відключать у зв’язку з капітальним ремонтом, технічним переоснащенням та ремонтними роботами.

У понеділок, 30 серпня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Мазінках, Стовп’ягах, Дем’янцях та Переяславському у зв’язку з капітальним ремонтом, технічним переоснащенням та ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Володимира Мономаха, Володимира Глібовича, Свободи, Пєсклова, Борисівському полі, Михайла Грушевського, Богдана Хмельницького, Магдебурзького права, Покровській, Сковороди, Михайла Сікорського, Фабричній, Червоноармійців, Літописній, Можайській, Шевченка, Малій Підвальній, Валовому Перекаті, провулку Богдана Хмельницького.
  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулицях Поліській, Польовій, Пушкіна.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Соснівській, Київській, Бориспільській, Поліській, Лесі Українки, Польовій.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Слави, Шевченка.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

Нагадаємо, що вже минають останні серпневі деньки, а разом з тим підкрадається осіння хандра. Про те, як підготуватися до осені, читайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору