ЖИТТЯ

У Переяславі горів цех із виготовлення меблів: відео та фото з місця події

Сьогодні вночі в Переяславі сталася пожежа – горів цех із виготовлення меблів. 25 рятувальників боролися з вогнем впродовж декількох годин. Вдалося врятувати автомобіль, обладнання та сусіднє приміщення СТО.

31 серпня о 0:03 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння цеху з виготовлення каркасних меблів на вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт ГУ ДСНС України в Київській області.

На ліквідацію пожежі направили чергові караули з чотирьох міст – Переяслава, Яготина, Березані та Баришівки. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горіла покрівля цеху площею 450 квадратних метрів . Для гасіння залучили 7 одиниць техніки, 25 рятувальників.

Вдалося врятувати від вогню приватний автомобіль, приміщення СТО, розташоване поряд із цехом, і обладнання з виготовлення меблів. О 1:45 загоряння вдалося локалізувати, а ліквідували пожежу через півтори години – о 3:11. Причини виникнення займання наразі встановлюються.

Відео наслідків пожежі дивіться на нашому Telegram-каналі.

Нагадуємо, ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій Інформатора в серпні. Ви читали про чергову ДТП на Покровській, гонорар Катерини Бужинської та конкурс краси.

Нагору