ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах може не бути світла: графік відключень

Світла завтра може не бути у Переяславі та шести селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами й капітальним ремонтом.

У четвер, 2 вересня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Переяславському, Дівичках, Єрківцях, Ковалині, Соснові та Гайшині у зв’язку з ремонтними роботами й капітальним ремонтом. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Поліській, Ганни Самутіної, Набережній, Богдана Хмельницького, Магдебурзького права, Покровській, Червоноармійців, Сковороди, Михайла Сікорського, Фабричній, Літописній, Можайській, Шевченка, Малій Підвальній, Валовий Перекат на провулках Магдебурзького права, Богдана Хмельницького, Літописній та в мікрорайоні Бабачиха.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

З 8 до 18 години:

  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Космонавтів, Леніна, Горького, Садовій, Гагаріна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній та Артилеристів.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Безіменній, Банній, Ферапонтова, Пасічній, Миру, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Світлій, Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Бригадній, Набережній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Жовтневій, Новій, Горького, Березовій, Польовій, Західній, Східній, Зоряній та на провулках Вербному, Тополевому, Озерному та Механізаторів.
  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) – на вулицях Центральній, Гірській, Хвойовій, Артюхова, Польовій, Москаленка, Каласовка, Хутірській, Садовій, Дригучій, Ковалинській, Поліській, Дружби, Солов’їній, Шевченка, Шкільній, Новомирській, Молодіжній та на 1-му провулку Москаленка, 2-му провулку Москаленка, 3-му Москаленка, 4-му Москаленка й 5-му Москаленка.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулиці Новомарківській.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.

Нагадуємо, 1 вересня школярі нарешті сіли за парти. Інформатор завітав на Свято знань до переяславської ЗОШ №7 та познайомився ближче з 1-Г класом.

Юлія Кравченко

Нагору