Переяслав Перейти на сайт

Неслухняний син, відпочинок на узбіччі траси та село без світла: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 1 вересня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 1 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:23. Переяславське (Студениківська ТГ), 97-й км траси Київ-Харків. Заявник К.Р. повідомив, що рухаючись в напрямку Києва, помітив, що на узбіччі дороги лежить невідома особа. Попросив направити наряд поліції та перевірити. На місці події правоохоронці встановили, що людина втомилась і лягла поспати. Медичної допомоги не потребувала.

13:57. Пристроми (Студениківська ТГ), вулиця Черняхівського. Заявниця І.Т. повідомила, що її 8-річний син І.М. не хотів йти зі школи та не слухається її. Дільничий порекомендував викликати наряд, якщо син не буде слухатись надалі. Від написання заяви вона відмовились. Із хлопчиком провели профілактичну бесіду.

16:33. Леляки (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що в селі п’ять днів немає світла. Працівники РЕМ не реагують на звернення жителів. До поліції звернулися з метою інформування.

16:53. Семенівка (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. П.Ю. повідомив поліції, що невідомий чоловік намагався викрасти сусідського коня. Чоловіка затримали власними силами, зі слів заявника, крадій нібито із села Рогозів. Наразі проводяться слідчі дії, згодом вирішать питання про відкриття кримінального провадження.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Козлові (Студениківська ТГ) та Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 31 серпня у Світанку Циблівської громади три собаки загризли козу. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко