ЖИТТЯ

Агресивні собаки та наркотики в солдата: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 31 серпня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 31 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18:23. Дівички (Дівичківська ТГ), вулиця Артилеристів (військова частина). Заявник П.С. повідомив, що в солдата К.Д. 2001 р.н. виявили згорток з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Поліція встановила, що у солдата було 5 грамів конопель. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:09. Світанок (Циблівська ТГ), вулиця Молодіжна. К.Г. повідомила поліції, що три собаки фермера Н.В. загризли її козу. На місці події поліцейські відібрали письмову заяву, надали пояснення і передали матеріали для розгляду дільничому офіцеру поліції.

1 вересня, 5:26. Переяслав, вулиця Шкільна. Охоронець “Даринку” Б.П. повідомив, що затримав невідому жінку, яка незаконно проникла на територію базару. Просив направити наряд. На місці події поліція встановила, що вийшло непорозуміння. Заяви ні від кого не відбирали.

1 вересня, 6:21. Переяслав, вулиця Весела. В.Ж. 1965 р.н. повідомив поліції, що сусідські собаки подавили домашню живність (кролів, птицю). Поліціянти відібрали пояснення та передали справу на розгляд дільничим.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Мазінках Переяславської ТГ, Пологах-Вергунах Ташанської ТГ, Дівичках Дівичківської ТГ.

Нагадаємо, що 31 серпня вночі у Переяславі сталася пожежа – горів цех із виготовлення меблів. 25 рятувальників боролися з вогнем впродовж декількох годин. Детальніше про подію дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору