ЖИТТЯ

Кіновечір та Свято Подяки: куди сходити в Переяславі під час перших осінніх вихідних

Настала осінь, а з нею, немовби чітко за календарем, різко змінилася погода. Похолодало. Втім, це не значить, що цими вихідними в Переяславі не буде нічого цікавого. У нас є кілька ідей, чим себе зайняти.

Не знаєте, чим зайнятися у холодні вихідні? Кіновечір у парку Шевченка стане не тільки розвагою, а ще й корисністю, тому що фільм транслюватимуть англійською мовою. А в неділю в Переяславі на центральній площі відзначать День Подяки. Про це повідомляє Інформатор.

КІНОВЕЧІР

Де: Переяслав, парк Шевченка

Коли: 3 вересня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Переяславська мовна школа “New Generation” влаштовує показ мультфільму “Mrs Doubtfire” (укр. – “Місіс Даутфайер”) мовою оригіналу (англійською) за підтримки відділу культури та туризму міської ради. Закликають усіх запастися смаколиками й неодмінно приєднатися до спільного перегляду. Можливо, зайвим не буде й теплий плед.

Кіновечір

СВЯТО ПОДЯКИ

Де: Переяслав, центральна площа

Коли: 5 вересня, 16:00

Ціна: безкоштовно

5 вересня в Переяславі на центральній площі відбудеться Свято Подяки. У програму входять концерт, локації для дітей, серед яких безкоштовний батут, і, звісно ж, молитва благословення на навчальний рік від священників для вчителів, дітей та їхніх батьків.

Свято Подяки

Нагадуємо, днями у соціальних мережах з’явився допис про те, що через буревій впала сосна, на якій трималась гойдалка над прірвою на Дніпрі неподалік табору “Славутич”. Подробиці – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору