Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Кинули кавун на авто та ДТП на трасі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 3 вересня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 3 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:07. Циблі (Циблівська ТГ). Громадянин Ш.С. 1978 р.н. повідомив про ДТП. Автомобіль Opel Zafira зачепив піддон, внаслідок чого він розбився й масло витекло на автодорогу де проводяться ремонтні роботи й не стоять відповідні знаки. В поліції пояснюють, що винуватець сам зачепив піддона й претензій не має, а знаки про ремонтні роботи просто не помітив. Заява відібрана.

11:12. Переяслав, вулиця Пугачова. Заявник розповів поліції що протягом ночі на його авто Opel Ascona кинули кавун. Як наслідок – пошкоджений дах. Поліцейські відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та у Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, вчора на Переяславщині два чоловіки погрожували вбивством. Очевидці зазначають, що вони були в зеленій машині та мали при собі ніж. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Юлія Кравченко

Фото тематичне

Нагору