ТРЕШ

На Переяславщині чоловіки погрожували вбивством: вони мали при собі ніж

На Переяславщині два чоловіки погрожували вбивством. Очевидці зазначають, що вони були в зеленій машині та мали при собі ніж. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 3 вересня о 17:16 до поліції надійшло два виклики від заявниць Г.Т та Ф.Н. Жінки повідомили про погрози вбивством із ножем зі сторони двох чоловіків у селі Ковалин (Дівичківської ТГ). Зловмисники були в автомобілі Daewoo Lanos зеленого кольору. Про це Інформатору розповіли у відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Зі слів сусідів, в автівці цих чоловіків зберігається зброя. Особливі прикмети зловмисників – високий зріст в одного та низький у другого, обидва одягнені в робочий одяг будівельників.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 129 ККУ (Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози). Винуватцям загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Нагадуємо, що погодні умови погіршилися. Бурі й дощі суттєво підвищують можливість короткого замикання. Провідний інспектор РС ГУ ДСНС Денис Порохня закликає громадян бути пильними.

Фото тематичне

Нагору