ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте салат “Суші”

Не хочете довго ліпити суші? Краще зробіть цей простий порційний салат. На приготування страви піде всього півгодини, але вона точно стане хітом святкового столу.

Приготувати салат “Суші” зможе практично будь-який кулінар-початківець. Незважаючи на свою назву, він майже не має ніякого відношення до японської кухні, схожість можна знайти лише в схожих інгредієнтах. Як приготувати цю страву розповість Інформатор.

Продукти:

  • 200 г круглого рис
  • 250 мл води
  • 300 г слабосолоної сьомги
  • 2 огірка
  • 1 авокадо
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ч.л. цукру
  • 2 ч.л. рисового оцту
  • 200 г сиру філадельфія
  • кунжут за смаком
  • соєвий соус за смаком

Спосіб приготування:

  1. Рис кілька разів промийте, викладіть в каструлю і залийте холодною водою.
  2. Доведіть рис до кипіння на сильному вогні, потім накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні до готовності 15-17 хвилин.
  3. В цей час сьомгу, огірки і авокадо наріжте невеликими кубиками.
  4. З’єднайте сіль з цукром і оцтом. Готовий рис трохи остудіть і змішайте з заправкою.
  5. У невеликі склянки шарами викладіть рис, сир філадельфія, огірки, рибу, знову рис, сир, авокадо і рибу.
  6. Прикрасьте салат кунжутом. Перед подачею полийте його соєвим соусом.

Нагору