ЖИТТЯ

Крадіжка кабелів, хибні виклики та ДТП на трасі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 7 вересня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 7 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:32. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП на трасі Бориспіль-Маріуполь. Учасники аварії – водій Skoda Fabia та водій Hyundai Accent з причепом. Про ДТП поліцейським розповів Г.А., власник машини Skoda Fabia. За цим фактом на громадянина В.А. 1993 р.н., водія Hyundai Accent, склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Внаслідок аварії ніхто не постраждав.

12:25. Студеники (Студениківська ТГ). К.С. повідомив, що в період часу з 1 по 30 серпня невідомі викрали з ґрунту 200 метрів кабелю. За цим фактом буде відкрито провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ (Крадіжка), це карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

12:29. Траса Бориспіль-Маріуполь, між Переяславом та Циблями. Ц.В. повідомив поліції, що викрали близько 100 метрів кабелю держспецзв’язку. За цим фактом буде відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185.

13:28. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Б.Н. повідомила, що вранці невідома особа викрала телефон Xiaomi Redmi Note 9. Телефон викрали у її сина Б.М., який навчається у четвертому класі ЗОШ №2. Повідомила, що чекає біля входу в школу. На місці події поліція відібрала письмову заяву та пояснення.

18:06. Переяслав, вулиця Покровська. Заявник повідомив, що жінка Б.І. каже нібито в своїй квартирі вбила чоловіка та не хоче тепер повертатися додому. Де проживає, не розповідала, перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Медичної допомоги не потребувала. Поліціянти доставили жінку до місця проживання. Інформація щодо чоловіка не підтвердилась.

22:22. Улянівка (Ташанська ТГ), вулиця Шкільна. К.А. 1956 р.н. повідомив поліції, що громадянин Т.В. стукає у вікна, намагаючись вибити, стріляв з автомата Калашникова. Потрібна швидка. Поліція на місті події встановила, що виклик хибний. За цим фактом буде відкрито адміністративне провадження за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), це тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 7 вересня біля Переяслава сталася ДТП з двома мікроавтобусами та однією вантажівкою. Постраждали люди. Деталі події ви можете дізнатись тут.

Оксана Симоненко

Нагору