ЖИТТЯ

Масштабна ДТП з маршрутками та фурою біля Переяслава: з’явилися нові деталі

Біля Переяслава вчора сталася ДТП, внаслідок якої постраждали четверо людей. З’явилися нові деталі.

Вчора, 7 вересня, о 7:56 до поліції надійшло повідомлення про те, що перед зупинкою “Малі Єрківці” (Дівичківська ТГ) сталася ДТП за участі двох пасажирських мікроавтобусів Mercedes Sprinter та Volkswagen, а також вантажівки DAF із фурою. Про це Інформатор дізнався ще вчора, наші журналісти були на місці події. Деталі нам розповіли 8 вересня у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Водій автомобіля Mercedes Sprinter М.З. 1988 р.н. не впорався з керуванням та, об’їжджаючи вантажівку DAF, яка раптово зупинилася, зіткнувся із нею. Внаслідок цього Mercedes відкинуло на узбіччя зустрічного руху, де в цей час стояв маршрутний автобус Volkswagen (сполучення “Переяслав-Київ”).

Травми у цій аварії отримали четверо людей. У пасажирки Т.І. 1970 р.н. – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. У пасажирки Я.В. 1960 р.н. – гематома правої щоки, носова кровотеча, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Р.Л. 1985 р.н. отримала забій кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у громадянки Л.Н. 1990 р. діагностували забій грудної клітки, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкриту травму грудної клітки, перелом хрящової частини 2-3 ребер ліворуч. Всіх їх госпіталізували до неврологічного відділення бориспільскої лікарні.

Нагадуємо, що в найближчі місяці прогнозують зростання кількості хворих на коронавірус в Україні. Тим часом вакцинальна кампанія триває. Скільки людей зробили щеплення в Переяславській міській амбулаторії, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору