ЖИТТЯ

У Переяславі зробили понад 16 тисяч щеплень від коронавірусу

У найближчі місяці прогнозують зростання кількості хворих на коронавірус в Україні. Тим часом вакцинальна кампанія триває. Скільки людей зробили щеплення в Переяславській міській амбулаторії?

На Переяславщині діє чотири амбулаторії ЗПСМ, де кожен може зробити щеплення від коронавірусу: в Переяславі, Хоцьках, Великій Картулі та Циблях. Директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталія Царенок розповіла Інформатору скільки людей вакцинувалися за період з 27 серпня до 6 вересня 2021 року саме в Переяславі.

Всього за тиждень 1289 осіб отримали дозу вакцини від коронавірусу, з них 312 – першу та 977 – другу. Нагадуємо, що щеплення в амбулаторіях на Переяславщині здійснюють такими вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer та Moderna. З початку вакцинації в Переяславській міській амбулаторії люди загалом щепилися 16 493 рази.

Багато людей мають низку запитань щодо процедури щеплення від коронавірусу. Нагадуємо, нещодавно ми зібрали найпоширеніші й поставили їх Наталії Царенок. Відповіді – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору