ЖИТТЯ

“Матадор” гостює в Дем’янцях, потім приймає Семенівку: чи під силу йому здобути футбольне чемпіонство

Передостанній тур порадує матчем лідера та діючого чемпіона. “Матадор” їде в гості до Дем’янець.

Завтра, 11 вересня, відбудеться передостанній тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Лідер переяславський “Матадор” поїде в гості до Дем’янець (Переяславська ТГ), які зараз посідають третє місце. Команди розділяє чотири очки (34 та 30 відповідно), тож лише перемога дозволить дем’янчанам зберегти шанси на чемпіонство. Та й то все залежатиме не лише від цього матчу. У першому колі на власному полі “Матадор” був сильнішим 3:2. Чи змінилося щось суттєво за чотири місяці? Матч розпочнеться о 17:00. Про це повідомляє Інформатор.

Інший матч викликають менший інтерес пересічного вболівальника. Семенівка (Студениківська ТГ) вдома повинна перемагати переяславські “Солонці”, щоб покладати надії на “золотий” матч із “Матадором” на виїзді в останньому турі. Гра розпочнеться о 16:00.

Дівичківський “Дніпро” здобув технічну перемогу над Циблями (Циблівська ТГ) і обігнав Вовчків (Переяславська ТГ). Вовчківчанам залишилося провести один матч – на виїзді з “Переяслав-БРСМ”. Однак його перенесли у зв’язку з весіллям гравця переяславської команди.

Джерело: районна федерація футболу

Нагадаємо, що вже 18 вересня у Переяславі відзначать День міста. З цієї нагоди на центральній площі та в інших локаціях міста планується чимало заходів.

Віталій Усик

Нагору