Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі та дев’яти селах 11 вересня може не бути світла: на яких вулицях та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та дев’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням.

У суботу, 11 вересня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Греблі, Гайшині, Гланишеві, Дем’янцях, Козлові, Дівичках, Вовчкові, Великій Каратулі та Виповзках у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Святилівській, Борисоглібській, Громова, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Борисівське поле, Можайській, Металургів, Заповітній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Криворізькій, Миколи Костомарова, Свободи, Героїв Дніпра, Волошковій, Михайла Леонтовича, адмірала Нахімова, Весняній, Літній, Житній, Вечірній, Володимира Мономаха, Володимира Глібовича, Михайла Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Гончара, Богдана Хмельницького, Кузнецова, Кравченка, Губаря, Новоселицькій, Низинній, Яблуневій, Ганни Самутіної, Шевченка та Музейній.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру та Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій, Шевченка, Сонячній, Луговій, Польовій, Святковій, Мічуріна, Космонавтів, Набережній, Покровській, Переяславській та Миру.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Партизанській, Кучеренка, Озерній, Шкільній, Центральній, Молодіжній, Володі Ганзі та на провулку Кучеренка.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Молодіжній, Горького, Дружби, Жовтневої Революції, Перемоги, Леніна та Космонавтів.

З 8 до 18 години:

  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Перемоги, Лесі Українки, Тепличній, Молодіжній, Миру, Космонавтів та Хитяників.
  • у Великій Каратулі (Переяславська  ТГ) – на вулицях Перемоги, Жовтневої Революції, Середній, Шевченка та Сахна.
  • у Гланишеві (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Пролетарській, Жовтневій, Чорнобаївській, Старо-Рудній, Садовій, Леніна, Чигиринській, Поліській, Клевинській та Лісовій.
  • у Виповзках (Ташанська ТГ) – на вулиці Свято-Троїцькій.

Нагадуємо, у свіжому випуску новин Інформатора ви дізнаєтеся про вибори гендиректора НІЕЗ “Переяслав” і ректора університету, про масштабну ДТП та про стан водопровідних труб на вулиці Небесної Сотні. Це та багато іншого – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору