ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах 12 вересня може не бути світла: де саме

Світла завтра може не бути в Переяславі та трьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням.

У неділю, 12 вересня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Дівичках, Єрківцях і Стовп’ягах у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулиці Поліській та в мікрорайоні Бабачиха.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Банній, Ферапонтова, Пасічній, Миру, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Безіменний та на провулках Механізаторів і Вербному.

З 8 до 18 години:

  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Леніна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Горького, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній, Садовій та Космонавтів.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Шевченка, Шкільній, Дружби, Київській, Перемоги, Прорізній, Лесі Українки, Лісовій, Зарічній, Буда-Варовицькій та Поліській.

Нагадуємо, станом на ранок 10 вересня у лікарні Переяслава перебувало 45 пацієнтів, 41 із них – з COVID-19. За добу від коронавірусу одужали четверо людей. Актуальна статистика захворюваності та вакцинації – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору