ЖИТТЯ

У Переяславі військовослужбовець викрав 7500 гривень з “Підсінного”

У Переяславі чоловік у стані алкогольного сп’яніння обікрав магазин. Справу розглянули в суді.

2 травня близько 5:30 військовослужбовець із Дівичок обікрав магазин у торговому центрі “Підсінного” на вулиці Шкільній в Переяславі. Чоловік підійшов до каси та, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, перехилився через прилавок та викрав 7500 грн. За викрадені гроші купив собі кросівки та витратив на інші особисті потреби. Справу розглянули у Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді 31 серпня. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на судову постанову.

Відповідач свою вину визнав повністю, вказав, що щиро кається та більше такого вчиняти не буде. Зазначив, що це відбулось після того, як він вживав пиво. Планує працювати та із зароблених коштів відшкодувати викрадене. 22 червня суд м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області (порушник народився на Дніпропетровщині) призначив чоловіку покарання у вигляді штрафу 850 грн. Його він сплатив протягом місяця.

31 серпня вже переяславський суд визнав відповідача винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України (Крадіжка) і призначив йому покарання у виді громадських робіт на термін 100 годин.

Нагадаємо, що за минулі вихідні переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору