ЖИТТЯ

Автомобіль збив підлітка, знайшли наркотики, бійка у селі: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 47 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

11 та 12 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 47 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11 вересня, 9:36. Переяслав. Н.В. 1961 р.н. повідомив, що під’їжджає на вокзал на маршрутці Госпіталь-Циблі. Він інвалід, має пільговий проїзд, однак водій відмовив везти безоплатно. Він взяв гроші та видав квиток невстановленого зразка. Заявник викликав поліцію на автостанцію. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

11 вересня, 19:04. Дівички (Дівичківська ТГ), вулиця Миру. У.В. 1953 р.н. повідомив поліції, що вночі з його гаража викрали дві болгарки, дриль, лобзик, кабелі, силовий кабель. Двері були не ушкоджені. На місці події поліцейські склали протокол, відібрали пояснення у заявника та провели огляд.

11 вересня, 20:33. Соснова (Студениківська ТГ), магазин “Соснова”. М.С. повідомив, що його двічі вдарив відомий чоловік, кидався з пляшкою. Прибувши на місце поліція встановила, що учасники події конфлікт врегулювали. Від написання заяв відмовились.

Після цього вже 12 вересня о 0:45 М.Л. повідомила, що М.С. (постраждалий у минулій події) годину тому побив її брата М.А. У нього – забійно-рвана ранаправої брови, параорбітальна гематома правого ока. При цьому він був у стані алкогольного сп’яніння легкого ступеню. Його госпіталізували до травмпункту яготинської лікарні.

12 вересня, 1:34. Переяславське (Студениківська ТГ), вулиця Шевченка. Авто збило О.І. 2006 р.н. На місці події поліція встановила, що водій автомобіля, який збив підлітка, зник з місця ДТП. У результаті ДТП в хлопця перелом ноги та садини.

12 вересня, 13:38. Мазінки (Переяславська ТГ), вулиця Поліська. Д.С. 1992 р.н. повідомив, що зіткнулись його ГАЗель та автомобіль Volkswagen. У результаті ДТП ніхто не постраждав. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12 вересня, 22:47. Переяслав, вулиця Золотоніське шосе. Поліція зупинила автомобіль марки Dead під керуванням К.Д. 2001 р.н. При огляді авто виявили згорток з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на амфетамін. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за вихідні поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 12 вересня у Переяславі сталася ДТП. Водія мотоцикла забрала швидка. Деталі читайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору