Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

П’ять особистих медалей та тріумф в естафетах: легкоатлети з Переяслава успішно виступили у чемпіонаті Київщини

У Білій Церкві відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики. Переяславці показали гарний результат. 

11 вересня у Білій Церкві на стадіоні “Трудові резерви” відбувся відкритий чемпіонат Київщини з легкої атлетики. Участь у ньому взяли й спортсмени із Переяслава 2004-2005 р.н. Здобули п’ять індивідуальних медалей, а також “золото” та “срібло” в естафетах. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Переяславської ДЮСШ. 

У дистанції на 100 метрів з результатом 11,1 сек. перше місце посів Станіслав Коноваленко. Ярослав Черниш виборов третє місце на цій же дистанції (11,9 с). Максим Зубко здобув “золото” в бігу на 200 метрів (24,7 сек.), а на 400-метрівці був третім з результатом 53,6 сек. Карина Тищенко посіла перше місце в дистанції 1500 метрів (5 хв. 9 сек.).

Юнацька естафетна команда в складі Станіслава Коноваленка, Максима Зубка, Ярослава Черниша та Ігоря Кравченка обійшла команду господарів і здобула “золото”. Естафетна команда дівчат у складі Карини Тищенко, Катерини Коноваленко, Олександри Толочко та Дарини Білько виборола срібло. Тренера-викладача з легкої атлетики Переяславської ДЮСШ Миколу Мальченко відзначили грамотою Київського обласного управління молоді і спорту.

Нагадаємо, що 11 вересня у Дем’янцях відбувся центральний футбольний матч туру. Деталі читайте тут. 

Нагору