Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Ексгібіціоніст та крадіжка із супермаркету: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 15 вересня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 15 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:01. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. З.А. повідомив поліції, що 12 вересня близько 15:40 із супермаркету “Фора” людина викрала продукти харчування на суму 338 гривень. Вказав на підозрюваного – Л.А. 1988 р.н. Поліцейські відібрали письмову заяву.

17:05. Переяслав, вулиця Велика Підвальна. Заявниця розповіла поліції, що невідомий чоловік показує свої статеві органи дітям та жінкам, коли вони проходять повз нього. Зі слів жінки, він ховається в кущах. Поліція прибула на місце події, але ексгібіціоніста вже не було. Вони пропатрулювали прилеглі території, втім, чоловіка так і не знайшли.

22:49. Переяслав, клуб “Adrenalin”. Заявник Р.Ю. 1993 р.н. повідомив, що на нього напали 8-9 осіб із газовим балончиком, побили, відібрали ключі від квартири, автомобіля та документи. Прибувши на місце події, поліцейські виявили, що інформація не була правдивою. На заявника склали постанову за хибний виклик за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), це передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та одну в Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, 14 вересня поблизу Переяслава на Канівському водосховищі незаконно виловлювали рибу. За це передбачено штраф та конфіскація знарядь вчинення правопорушення.

Юлія Кравченко

Нагору