ЖИТТЯ

У Переяславі розшукують двох малолітніх братів, їх не бачили відучора

У Переяславі загубилися два малолітні брати. Вони пішли з дому ще вчора.

Переяславській поліцейські розшукують двох братів: 10-річного Владислава та 7-річного Максима Кривошликів. 18 вересня близько 16:00 вони пішли з домоволодіння знайомих на вулиці Ярмарковій у Переяславі. Додому до цього часу не повернулися, їх місцезнаходження невідоме. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на дані від відділу поліцій №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Прикмети Владислава: на вигляд 10 років, зріст 120 см, худорлявої статури, обличчя овальне, волосся світло-русяве коротке, очі зелені. Одягнений: кофта спортивна (худі) синього кольору з капюшоном, джинси сині, капці гумові (в’єтнамки) чорного кольору.

Прикмети Максима: на вигляд 7 років, зріст 110 см, середньої статури, обличчя овальне, волосся світло-русяве коротке, очі блакитні. Одягнений: светр сірого із зеленим кольорів, сірі спортивні штани, капці гумові (в’єтнамки) синього кольору.

При отриманні будь-якої інформації щодо місцезнаходження хлопців телефонуйте на спецлінію поліції “102”.

Оновлення від 10:13 19 вересня: Діти знайшлися живими.

Нагадаємо, що нещодавно у Пристромах хлопець пішов зі школи, але додому відразу не повернувся. Його знайшли аж наступного ранку. Таким чином вирішив провчити свою маму, яка насварила через домашнє завдання.

Нагору