ЖИТТЯ

Де провів ніч хлопчик, який зник після школи: нові деталі події, що сталася на Переяславщині

Вчора 8-річний хлопець пішов зі школи в невідомому напрямку. Його шукала ювенальна поліція, оперативники управління карного розшуку та кінологи з собаками, а знайшли тільки сьогодні зранку. Як це було.

Мати хлопця, жителька села Пристроми Студениківської ТГ звернулася до поліції вчора, 8 вересня, о 22:57. Про це ми повідомляли раніше. Виявилося, що 8-річний син розсердився на матір, яка сварила його за невиконання домашнього завдання. Через це хлопець вирішив її провчити – замість школи вирушив на пошуки пригод і не повернувся ночувати додому. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Київської області.

У Пристромах тривали масштабні пошуки із залученням поліцейських відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП, ювенальних поліцейських, оперативників управління карного розшуку та кінологів поліції Київщини. Активну участь у пошуках також взяли староста села Пристроми та директор місцевої школи.

Вже сьогодні, 9 вересня, зранку правоохоронці знайшли хлопця в зарослях. На той момент він прокинувся після сну та збирався мандрувати в пошуках нових пригод. Пізніше стало відомо, що весь минулий день хлопчик блукав селом, спілкувався з товаришами, а на вечір заховався у бабусі в сараї та заночував там.

Нагадуємо, протягом доби 7 вересня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Про крадіжку кабелів, хибні виклики та ДТП на трасі, читайте за посиланням.

Фото з Facebook-сторінки поліції Київської області

Нагору