ЖИТТЯ

Крадіжка на базарі та в супермаркеті, ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 19 вересня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 19 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:23. Переяслав, вулиця Шкільна. Заявниця Ш.Н. 1975 р.н. повідомила поліції про те, що у неї на базарі зник гаманець з тисячею гривень, чотирма банківськими картками, ID-паспортами заявниці та її доньки, ідентифікаційним кодом і службовим посвідченням. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 185 ККУ (Крадіжка).

13:06. Переяслав, вул. Б. Хмельницького. П.Н. 1954 р.н. повідомила, що в супермаркеті АТБ в неї таємно викрали сумку з гаманцем, 1000 гривень, карткою ПриватБанку та мобільний телефон. На відеозаписах з камер спостереження побачили, що викрала невідома жінка. На місці події поліція встановила, що сумку знайшли та повернули власниці. Заявниця написала заяву про нерозгляд цього повідомлення.

18:07. Студеники (Студениківська ТГ), вулиця Лісова. Л.О. повідомив, що “Жигулі” зеленого кольору збили електричного стовпа. Стовп тримається на дротах. Водій втік з місця події. Поліція склала схему ДТП та відібрала пояснення у заявника.

19:02. Семенівка (Студениківська ТГ), вулиця Вишнева. Р.Д. 1989 р.н. розповіла поліції, що зіткнулись авто марки Chevrolet та Lada Vesta Cross. За її словами, двоє людей постраждали, вони живі. На місці події склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) на громадянина Т.О. 1972 р.н.

Нагадаємо, що 19 вересня у Переяславі також сталася ДТП. ВАЗ-21099 в’їхав в дорожній знак, розміщений на дорозі біля приміщення податкової.

Оксана Симоненко

Нагору