ЖИТТЯ

Удар ножем у живіт, крадіжка телевізора та п’яні на автівці: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 22 вересня переяславські поліцейські мали 12 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 22 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18:19. Переяслав. Заявниця М.Є. повідомила поліції, що десятеро неповнолітніх пошкоджують нерозібрану сцену на центральній площі міста. Приїхавши за вказаною адресою, правоохоронці не виявили пошкоджень сцени. З дітьми, які перебували поряд, провели профілактичну бесіду щодо порушення громадського порядку.

19:28. Переяслав, вулиця Польова. Заявник Я.Є. розповів поліції, що впродовж останніх п’яти діб хтось проник у його будинок і викрав телевізор марки “ERGO”. За цим фактом порушять кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 (Таємне викрадення чужого майна).

19:54. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ), вулиця Миру. До поліції надійшло повідомлення, що громадянин С.В. 1981 р.н. вдарив себе ножем у живіт. Його госпіталізували до березанської лікарні з діагнозами рвано-різана рана живота, підозра на проникаюче поранення та алкогольний абстинентний синдром. У поліції кажуть, що причиною могла стати різка відмова від алкоголю, тому що С.В. ним зловживав.

0:00. Переяслав, поблизу приміщення ЗОШ №7. Б.Є. 1984 р.н. розповів поліції. що в центральному дворі невідомі їздили на автівці, дрифтували, ймовірно, не впоралися з керуванням та в’їхали в опору або сходи до школи. За його словами, всі пасажири та водій були в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці затримали їх.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадуємо, що в Переяславі відсьогодні встановлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. В такому разі відвідувати заклад освіти можна, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу. Тож наші школи працюватимуть у звичному режимі, а університет переходить на дистанційне навчання.

Юлія Кравченко

Фото тематичне

Нагору