ЖИТТЯ

У Переяславі університет переходить на дистанційне навчання, а школи працюватимуть у звичному режимі

У Переяславі відзавтра буде “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. В такому разі відвідувати заклад освіти можна, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу. Тож наші школи працюватимуть у звичному режимі, а університет переходить на дистанційне навчання.

З 23 вересня відвідування Університету Григорія Сковороди в Переяславі здобувачам освіти заборонено. Це триватиме до моменту поліпшення епідеміологічної ситуації або вакцинації необхідної кількості працівників. Про це повідомляє Інформатор.

– Поки що в нас немає 80 відсотків вакцинованих, колектив над цим працює, і, сподіваємося, що за тиждень ми зможемо повернутися до звичайних умов. Наразі вакцинованих в університеті близько 36%, – розповів проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

Начальник відділу освіти Переяславської міської ради Петро Ярмоленко зазначив, що більше ніж 80% працівників шкіл нашого міста вакциновані. Тож вони продовжують працювати у звичному режимі.

Нагадуємо, на Переяславщині з 22 вересня до 1 жовтня триватимуть командно-штабні навчання з територіальної оборони для місцевих, в яких є військове звання. Військової техніки в місті ви не побачите, але можуть задіяти стрілецьку зброю. Пам’ятайте, що це лише навчання.

Юлія Кравченко

Нагору