ЖИТТЯ

Новою “королевою університету” в Переяславі стала Мирослава Мельник: відеорепортаж

У переяславському виші відбувся традиційний конкурс “Королева університету”. Всі дівчата проявили себе гідно. 

21 вересня в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбувся традиційний конкурс “Королева університету”. Взяли участь семеро дівчат з різних факультетів. Безсумнівну перемогу здобула Мирослава Мельник, студентка факультету фінансово-економічної і професійної освіти. Про це повідомляє Інформатор.

На дівчат чекало кілька етапів конкурсу. Спочатку вони продефілювали на етапі під назвою “Візитка”. Потім був інтелектуальний конкурс. Члени журі ставили дівчатам різні запитання, щоб дізнатись про них більше. Наприклад, Світлана Середа на запитання “Якою ти себе бачиш через 20 років?” – відповіла, що буде багатодітною мамою, яка сидить на шиї у чоловіка. Тим самим викликала у глядачів усмішки та бурхливі аплодисменти.

Далі конкурсантки продемонстрували свої таланти. Хтось співав, дехто танцював, одна із дівчат читала вірш, ахтось показував вміння у make up. Далі на глядачів чекав найгарячіший етап конкурсу. Дівчата дефілювали в купальниках. Тут найвищі бали отримали Мирослава Мельник та Марина Прокопенко. Їм журі виставило всі п’ятірки. А останній етап був найромантичніший – дівчата представили себе у вечірніх сукнях.

Визначали найкращих члени журі: Віталій Коцур, в.о. ректора університету; Владислав Міранович, засновник конкурсу; Олександр Петруня, співзасновник компанії ХатаNET; Григорій Ярема, міський депутат; Вадим Домарецький, голова студентської ради; Вероніка Демко, засновниця студії краси “Stella beauty”; Іван Рябчук, співзасновник та організатор конкурсу краси “Top face show”.

Першою віце-міс стала Марина Прокопенко, студентка факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. Також вона була найкращою в номінації “Міс глядацьких симпатій”. Другою віце-міс стала Дарина Галенко, студентка факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій. Також її відзначили в номінації “Міс грація”.  У номінації “Міс конгеніальність” перемогла Діана Хмельницька, студентка факультету української та іноземної філології.

Номінацію “Міс талант” виборола Аделіна Зиза, студентка факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. “Міс витонченість” стала Світлана Середа, студентка факультету історичної і соціально-психологічної освіти. У номінації “Міс елегантність” перемогу здобула Валерія Охріменко, студентка факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій.

Двох учасниць запросили взяти участь в третьому сезоні конкурсу “Top face show”, який відбудеться вже влітку 2022 року. Вони оминають відбірковий етап і відразу потрапляють на зйомки першої серії. Ними стали Діана Хмельницька та Мирослава Мельник.

В університеті відбувся конкурс “Королева Університету”

Дівчата показали всі свої найсильніші сторони

Переможницею стала Мирослава Мельник

Нагадаємо, що 18 вересня відбувся фінал конкурсу TOP FACE SHOW. Хто переміг, дивіться тут. 

Оксана Симоненко

Фото та відео: Едуард Аврамич

Нагору