ЖИТТЯ

Вікторія Пруднікова стала переможницею TOP FACE SHOW: її нагородили у День Переяслава

Фінал конкурсу TOP FACE SHOW відбувся під час святкування Дня міста на центральній площі. Переможницю оголосив голова Переяславської громади Вячеслав Саулко.

У суботу, 18 вересня, на центральній площі відбулося урочисте оголошення переможниці TOP FACE SHOW. Кожній із учасниць нагадали про шлях на проєкті. Вони подолали кілька етапів випробовувань, які показали у трьох відеовипусках в YouTube. Як нагороджували найкращу, бачили журналісти Інформатора.

TOP FACE SHOW виникло за ініціативи місцевого університету та інтернет-каналу ProSlav, на якому й виходили всі випуски. У Переяславі TOP FACE проходить вже вдруге, але минулого разу це відбувалося в онлайн-форматі, голосували лише на основі фотографій учасниць. Цього ж разу шоу набуло більшого масштабу – десятка найкращих (за результатами СМС-голосування) змагалася у трьох етапах: фотосесія, спорт та інтелектуальне випробування. Пройшовши успішно всі етапи, п’ятірка дівчат дісталася фіналу.

До останнього етапу TOP FACE SHOW пройшли:

Найбільше СМС-голосів отримала 19-річна переяславка Вікторія Пруднікова. Ще на початку свого шляху у TOP FACE SHOW дівчина наголошувала, що її ім’я в перекладі з латинської означає “перемога”. За нею Вікторія і прийшла на проєкт. Дівчина отримала головний приз – корону та 15 тисяч гривень.

Нагадуємо, напередодні Дня міста в ЗОШ №5 стався неприємний інцидент. Школяр знепритомнів під час лінійки. Що сталося, розповів начальник міського відділу освіти Петро Ярмоленко.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору