ЖИТТЯ

Померла студентка із Переяслава Софія Дідик: вона боролася з онкозахворюванням

Вчора пішла із життя студентка третього курсу факультету української та іноземної філології та заочної форми навчання факультету фінансово-економічної та професійної освіти переяславського університету Софія Дідик. Вона більше року боролася зі злоякісною пухлиною.

23 вересня цей світ покинула дівчина, якій допомагало та підтримувало чи не все наше місто. Софія Дідик довго намагалася перемогти хондросаркому крижової кістки. Їй було 19 років. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

“Колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі, як міг, допомагав студентці морально і фінансово, адже ніхто ні на хвилину не втрачав віри на її одужання. Проте доля буває страшенно несправедливою і жорстокою. Її сміх ще надовго залишиться в пам’яті багатьох її друзів та знайомих і, зокрема, у стінах нашого університету”, – йдеться на сайті вишу.

Батькам Софії зараз необхідна наша підтримка – як моральна, так і фінансова. Якщо хочете допомогти, можна перерахувати кошти на карту ПриватБанку: 4149 4993 4067 0619 – Оксана Дідик, мама Софії.

Нагору