ЖИТТЯ

Фейкова газова служба, домашнє насильство та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 вересня переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:17. Виповзки (Ташанська ТГ), вулиця Святотроїцька. Ч.Л. повідомила поліції, що до її мами Ч.О. приїхали люди, які вдавали з себе газову службу й відключили газопостачання. Зазначила, що наразі, мовляв, є відкрите кримінальне провадження з приводу неіснуючої заборгованості. На лінії 104 (газова служба) сказали, що ніякої бригади за цією адресою не направляли. Поліцейські відібрали заяву та пояснення.

19:53. Переяслав, вулиця Короленка. С.С. 1963 р.н. розповіла поліції про випадок домашнього насильства – її побив чоловік С.А. 1960 р.н. У неї – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку, вона викликала поліцію. Правоохоронці прибули на місце події. Пізніше стало відомо, що конфлікт врегульовано мирним шляхом, С.С. від написання заяви відмовилася.

19:56. Гайшин (Переяславська ТГ), вулиця Гайова. С.В. 1973 р.н. повідомила поліції про сімейну сварку. Зі слів заявниці, її чоловік С.В. 1978 р.н. дебоширить. Жінка викликала наряд. Поліцейські приїхали на виклик, але двері ніхто не відчинив, а на телефонні дзвінки не відповідали.

20:10. Переяслав, вулиця Покровська. Заявник М.О. 1967 р.н. розповів поліції про ДТП, яка сталася 20 хвилин тому біля супермаркету АТБ. М.О. зазначив, що в його автомобіль Lanos в’їхала машина такої ж марки. На місці події поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) на винуватця аварії.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та одну в Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, на сесії міськради прийняли рішення передати частину дороги з комунальної власності Переяславської ТГ в державну. До чого це може призвести?

Юлія Кравченко

Нагору