ЖИТТЯ

Біля Переяслава зіткнулися “Нива” та Skoda: постраждали троє людей

Біля Переяслава сталася ДТП. У ній постраждали люди.

26 вересня о 16:15 на в’їзді в село Гайшин з боку Переяслава сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі ВАЗ “Нива” та Skoda Octavia. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Водій авто ВАЗ “Нива” І.В. 1955 р.н., виїжджаючи з Гайшина на головну дорогу, не врахував дорожню обстановку та не надав перевагу в русі автомобілю Skoda Octavia під керуванням Ч.О. 2003 р.н. Він рухався головною дорогою сполучення Пристроми-Гребля в напрямку села Гребля.

Внаслідок ДТП водій Skoda Ч.О. отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійних ран голови. У пасажирки Skoda Octavia К.Т. 2003 р.н. – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної ділянки голови. Ще одна пасажирка Skoda Octavia М.А. 2003 р.н. отримала незначні тілесні ушкодження та забій тазу. Всіх постраждалих доставили до бориспільської лікарні.

За цим фактом на водія автомобіля ВАЗ відкриють кримінальне провадження за статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Постраждалих забрали карети швидкої

Рух транспорту був частково обмежений

Нагадаємо, що 26 вересня у Стовп’ягах на чоловіка впало дерево під час того, як він його пиляв. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Фото надали у відділі поліції

Нагору