ЖИТТЯ

На чоловіка впало дерево, “співробітник СБУ” в гуртожитку: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 26 вересня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 26 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:47. Стовп’яги (Дівичківська ТГ), вулиця Дружби. Поліції повідомили, що на Р.Ю. 1984 р.н. впало дерево під час того, як він його пиляв. Внаслідок цього чоловік отримав двобічний пневмоторакс і множинні травми. Наразі перебуває в реанімаційному відділенні бориспільської лікарні, додають, що він у свідомості.

13:45. Сошників, Бориспільський район. Заявник П.Д. 1982 р.н. повідомив поліції, що в лісі біля дерева знайшов чотири снаряди часів Другої світової війни. Викликав наряд поліції та відповідні служби. Подія підтвердилась, справу передали до бориспільського відділу.

18:06. Переяслав, вулиця Сухомлинського. П.Б. 2002 р.н. повідомила, що до неї в кімнату гуртожитку прийшов невідомий чоловік, який представляється співробітником СБУ. Причину свого візиту не пояснює, розпочався конфлікт. Просить направити правоохоронців. На місці події поліція встановила, що конфлікт вичерпано, претензій ніхто ні до кого не має.

27 вересня, 2:48. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Правоохоронці зупинили авто Volkswagen під керуванням У.М. 1992 р.н. Виявили посвідчення водія з ознаками підробки. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), передбачається покарання у вигляді штрафу до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 25 вересня невідомі особи поблизу “ЕКО-маркету” поводилися неадекватно та бігали на даху магазину. Деталі події дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору