ЖИТТЯ

ДТП, наркотичні речовини та хибний виклик: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 27 вересня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 27 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:15. Дівички (Дівичківська ТГ), траса Бориспіль-Маріуполь. Біля АЗС “Маршал” сталася ДТП – зіткнулись авто ВАЗ-2109 та ВАЗ-21093. Одне авто злетіло в кювет. Постраждалого Н.С. (33 роки) доставили в бориспільську лікарню. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, синець, гематому на лобній ділянці голови. За цим фактом правоохоронці зібрали всі матеріали.

16:18. Стовп’яги (Дівичківська ТГ), вулиця Шевченка. У ході невідкладного обшуку в рамках розслідування кримінального провадження на території домоволодіння Г.М. 1967 р.н поліція виявила та вилучила 269 сухих стеблин рослини зеленого кольору, зовні схожої на коноплю. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18:15. Лецьки (Циблівська ТГ), вулиця Вишнева. Заявниця О.В. повідомила, що до жінки Б.Л. приїхали чоловіки на двох машинах, словесно конфліктують та погрожують наявністю зброї. Додала, що жінка втекла до неї та чекає поліцію. На місці події правоохоронці встановили, що інформація не підтвердилась. На заявницю склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:43. Леляки (Студениківська ТГ), траса Київ-Харків. Заявник І.І. повідомив поліції, що фура злетіла в кювет та перевернулась. Можливо, є постраждалі та потрібна швидка. Він проїздив повз і більше інформації не мав. Справу передали поліції міста Березань.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі, у Хоцьках (Циблівська ТГ), Гланишеві (Переяславська ТГ), Кавказі (Дівичківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у період 2020-2021 років в переяславській школі дівчинка вчиняла булінг щодо своїх однокласників. За це судили її маму. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору