ГРОШІ

Скільки коштує житло в Переяславі: актуальні вересневі ціни

Житло – місце, в якому ми відчуваємо себе в максимальній безпеці та комфорті. І добре, коли воно своє. У житті кожної людини або сім’ї рано чи пізно може настати момент, коли вона замислюється над покупкою власної квартири або дому.

Інформатор підібрав для своїх читачів трійку житлових приміщень, які виставлені на продаж на сайті olx. Почнемо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

БУДИНОК НА АНДРУШАХ

Загальна площа чотирикімнатного будинку – 60 квадратних метри. З надвірних споруд є сарай та погріб, на території є й садок. Житло розташоване за 300 метрів від ЗОШ №5, поштового відділення та продуктового магазину. До автостанції, магазину АТБ, центральної лікарні, аптеки, відділення банку, ринку та інших соціальних об’єктів – один кілометр.

20,5 тисячі доларів

Будинок на Андрушах

Розміщення: мікрорайон Андруші

Площа квартири: 60 м²

Кількість кімнат: 4

Ціна: 547 744 гривні

БУДИНОК НА ЛЕВАДІ

У мікрорайоні Спаська Левада продається будинок, загальна площа якого 80 квадратних метрів. Він дерев’яний, обкладений цеглою, має чотири спальні, кухню, сумісний санвузол, веранду та комору. Загальна площа двору – 6 соток. Окрім будинку, у дворі розміщені гараж та підсобне приміщення.

22 тисячі доларів

Будинок на Леваді

Розміщення: мікрорайон Спаська Левада

Площа квартири: 80 м²

Кількість кімнат: 4

Ціна: 587 822 гривень

КВАРТИРА БІЛЯ ЦПТО

Продається двокімнатна квартира з автономним опаленням на вулиці Святого Єфрема. Тут висока шумоізоляція завдяки міцним цегляним стінам. Квартира на п’ятому поверсі, але в будинку немає ліфта. Продавці зазначають, що взимку оплата за опалення не перевищувала 500 гривень за місяць за рахунок того, що квартира розміщується поміж інших квартир, інколи навіть не потрібно було вмикати опалення. Роздільний санвузол, два балкони. Вхідні двері металеві, комора – окрема кімната у квартирі.

29,5 тисячі доларів

Квартира в центрі міста

Розміщення: центр міста

Площа квартири: 51,40 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 788 216 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору