Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Актуальні серпневі ціни на житло в Переяславі: оберіть найкращий варіант

Вибір місця, де буде жити ваша родина, — чи не найголовніший в житті. До цього рішення треба підходити з розумом. Сьогодні ми покажемо вам актуальні пропозиції житла в Переяславі.

Ми знову вирішили допомогти і продавцям, і покупцям житла. Інформатор зібрав кілька актуальних оголошень із сайту olx, щоб вам було легше знайти або продати житло.

КВАРТИРА НА ЯРМАРКОВІЙ

Двокімнатна квартира з автономним опаленням типу таун-хаус на вулиці Ярмарковій. Квартира утеплена, продається з вбудованими меблями (шафа-купе, кухня), є облаштована зона барбекю, альтанка з електроенергією, стоянка для автомобілів. Будинок розміщується на березі річки Трубіж (за 40 метрів). Дуже тихе та затишне місце.

26 тисяч доларів

Квартира на Ярмарковій

Розміщення: Переяслав, вулиця Ярмаркова

Площа квартири: 51 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 693 215 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ МІСТА

Для тих, хто давно мріяв жити в центрі міста або відкрити власний офіс серед жвавого руху автомобілів та великого трафіку людей, є цікавий варіант — однокімнатна квартира на першому поверсі п’ятиповерхового будинку (навпроти центру зайнятості) з двома фасадними вікнами на проїжджу частину. У квартирі зроблено гарний ремонт. На кухні та у коридорі покладена плитка, замінені двері. Інтер’єр житлової кімнати стриманий, виконаний у світлих тонах. Санвузол сумісний, з душовою кабіною.

17,5 тисячі доларів

Квартира в центрі міста

Розміщення: центр Переяслава

Площа квартири: 28,8 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 466 587 гривень

КВАРТИРА В СЕЛІ

Недорого можна придбати квартиру за межами міста. Є варіант житла за 25 км від Переяслава. Квартира розташована в цегляному будинку. Тут є дві кімнати, автономне опалення, металопластикові вікна, інтернет. На території можна знайти ще й погріб, сарай, город. Інфраструктура поруч: магазин, кіоск, аптека.

5,5 тисячі доларів

Квартира в селі на Переяславщині

Розміщення: село, 25 км від Переяслава

Площа квартири: 42 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 146 642 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору