ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах може не бути світла: де та коли

Світла завтра може не бути в Переяславі та трьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням.

У вівторок, 24 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Дівичках, Єрківцях та Стовп’ягах у зв’язку з технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Бабачиха, Поліській.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Леніна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Горького, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній, Садовій, Космонавтів.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Банній, Ферапонтова, Пасічній, Миру, Вербній, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Західній, Мисливській, Польовій, Заводській, Агрономічній, Огородній, провулку Механізаторів.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Лесі Українки, Лісовій, Зарічній, Дружби, Шевченка, Будо-Варовицькій, Поліській, Шкільній, Жовтневій, Сонячній, Ферапонтова, Пасічній, Зоряній.

Нагадаємо, що до Переяслава приїде Народна артистка України Катерина Бужинська. В яку суму її виступ обійдеться місту, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору