ЖИТТЯ

Семенівка та “Матадор” можуть зустрітися вже у півфіналі: стартує кубок Переяславщини з футболу

Розпочинається кубок Переяславщини з футболу. Хто з ким зіграє?

Завтра, 2 жовтня, розпочнеться кубок Переяславщини з футболу. Змагання стартують зі стадії чвертьфіналу. Тож фінальний матч відбудеться вже 16 жовтня. Про це повідомляє Інформатор.

Центральним протистоянням чвертьфіналу мав стати матч між Дем’янцями (Переяславська ТГ) та “Переяслав-БРСМ”. Ці команди до останнього туру боролися за “бронзу” в чемпіонаті, і лише поразка переяславців від Вовчкова не дозволила їм випередити дем’янчан. Однак “Переяслав-БРСМ” не зібрав повний склад на кубок, тож знявся зі змагань ще до їх початку. Дем’янці – у півфіналі.

Протистоятиме там їм переможець пари “Солонці” (Переяслав) – “Дніпро” (Дівички). Цей матч розпочнеться о 15:00 на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі.

Найменше інтриги в парі Лецьки (Циблівська ТГ) – Семенівка (Студениківська ТГ). Навіть якщо чемпіони Переяславщини не налаштуються на гру, хоча б мінімально перемогти вони мають. Матч розпочнеться об 11:00 в Лецьках.

Вже в півфіналі ми можемо побачити повтор “золотого” матчу чемпіонату-2021. Однак для цього переяславському “Матадору” в чвертьфіналі потрібно обіграти Вовчків (Переяславська ТГ). Вовчківчани – номінальні господарі у цій грі, однак вона відбудеться у Семенівці, оскільки стадіон у Вовчкові дискваліфікований до кінця року. Початок – о 15:00.

Нагадаємо, що Семенівка виборола чемпіонство району з футболу лише в останньому турі. У Переяславі вона перемогла “Матадор” 1:0.

Віталій Усик

Нагору