Переяслав Перейти на сайт

Підроблені документи, зникла бабуся та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 1 жовтня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 1 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:49. Студеники (Студениківська ТГ), провулок Лісовий. Л.І. 1940 р.н. повідомив поліції, що близько трьох годин тому зникла 81-річна Л.З. Заявник зазначив, що вона пішла в бік бару або ж кладовища. У жінки проблеми з пам’яттю. Поліцейські повідомляють, що в той же день жінка повернулася додому.

22:23. Переяслав. На повороті за контрольно-пропускним пунктом зіткнулися автомобілі Chevrolet Niva та Mitsubishi Lancer. На місці працювали правоохоронці. На громадянина С.Ю. склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

2 жовтня, 0:04. Траса Бориспіль-Дніпро, 44-й кілометр. Зупинили автомобіль Mitsubishi під керування С.Ю. 1989 р.н. Він надав посвідчення водія, яке виявилося підробленим, тому що в базі зареєстроване на громадянку З.Є. 1989 р.н. На чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 ККУ (Використання завідомо підробленого документа). Йому загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадуємо, у Переяславі працює автошкола “Авто Сіті”, в якій кваліфіковані спеціалісти навчать вас бути вправним водієм. Більше про цей заклад ви дізнаєтеся тут.

Юлія Кравченко