ЖИТТЯ

Сучасне обладнання, жінка-інструктор та можливість навчатися індивідуально: у Переяславі працює автошкола “Авто Сіті”

Завжди мріяли сісти за кермо, але так і не наважилися? Кваліфіковані інструктори, сучасне обладнання та комфортні учбові автомобілі перетворять ваше навчання на задоволення. Все це ви знайдете в автошколі “Авто Сіті”.

“Авто Сіті” – це мережа автомобільних шкіл, одне з відділень якої розташоване в центрі Переяслава вже близько двох років. За цей час спеціалісти закладу встигли підготувати близько 500 кваліфікованих водіїв. У “Авто Сіті” одночасно навчаються чотири групи, в кожній в середньому по 15 учнів. Спеціалісти закладу, хоча й мають неабияке навантаження, відмінно справляються зі своєю роботою. Школа постійно розвивається, вдосконалює матеріально-технічну базу, цього року оновили автопарк — придбали нове авто Chevrolet Aveo. Більше про школу Інформатору розповіла її адміністраторка Надія Намоченко.

Одна з переваг “Авто Сіті” – сучасність – клас обладнано новими стендами та плакатами, є мультимедійна дошка, кліматична техніка та wi-fi – з таким набором ваше навчання буде максимально комфортним. А тих, хто не готовий покидати домівку під час карантину або просто не має часу на відвідування закладу школа запрошує на індивідуальне навчання. Навчальне водіння проходить на сучасних автомобілях, які обов’язково мають розпізнавальний знак “Учбовий транспортний засіб”, обладнані місцем для спеціаліста, що проводить навчання, додатковими дзеркалом заднього виду та дублюючими педалями зчеплення і гальмування.

Родзинкою школи “Авто Сіті” є єдина в Переяславі жінка-автоінструктор Єлизавета Ярмоленко, для якої робота – це хобі, вона отримує від цього задоволення. Ми поспілкувалися з нею та запевнилися в цьому особисто.

– Єлизавета, подейкують, що ви – найкращий інструктор у Переяславі. Ви згодні з цим?

– Не мені вирішувати. Не думаю, що мої колеги-чоловіки мені чимось поступаються. Але бути жінкою – це завжди перевага!

Контакти:

тел.: +380 98 511 62 62

тел.: +380 63 659 75 78

Адреса:

вул. Богдана Хмельницького, 32

Юлія Кравченко

Фото: Едуард Аврамич

Рекламний матеріал

Нагору