ЖИТТЯ

У Переяславі спортивний клуб “Преслав” втратив приміщення: небайдужі допомагають підготувати нове

Спортивний клуб “Преслав” втратив приміщення біля хлібозаводу, тому зараз його тренери та спортсмени власноруч готують нове на території колишньої швейної фабрики “Гаян”. Вони запросили на толоку всіх небайдужих.

У суботу, 2 жовтня, вихованці та тренери СК “Преслав” почали прибирати територію майбутнього спортивного залу, де вони займатимуться. Кошти на інструменти та на сам зал виділив анонімний меценат. На толоку зібралося близько тридцяти людей. Як це починалося, бачили журналісти Інформатора.

– Нам зараз потрібно змінювати приміщення. Це – гарний поштовх для благодійного фонду “Пліч-о-пліч разом” побудувати новий та сучасний спортивний зал. Тут будуть єдиноборства ММА, джиу-джитсу, TRX, гімнастика. Ми хотіли б зробити все якомога швидше, вже маємо все, що потрібно для цього залу. Залишилося зробити внутрішні роботи. Тим більше, нам дуже пощастило, бо це приміщення надали нам у безкоштовне користування. Хотілося б, аби на безкоштовній основі в нас займалися всі, але далі буде видно, – розповідає тренер Дмитро Мілов.

Спортивний зал – це частково благодійний проєкт. У СК “Преслав” безкоштовно займалися діти воїнів АТО, сироти та напівсироти, діти з малозабезпечених сімей. Організатори сподіваються, що в Переяславі є небайдужі люди, які будуть не проти зробити благодійний внесок задля допомоги спортивному залу. У спортивному клубі “Преслав” займається більше сотні людей різного віку.

Раніше ми розповідали про життя СК “Преслав”. Як проходять тренування, дивіться в нашому відео.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору