ЖИТТЯ

Вовчків сенсаційно вибив “Матадор” із футбольного кубка Переяславщини: результати чвертьфіналів

Чвертьфінал кубка Переяславщини з футболу не обійшовся без сенсації. Вилетів переяславський “Матадор”.

Вчора, 2 жовтня, відбулися чвертьфінальні матчі кубка Переяславщини з футболу. Один із них не зіграли, оскільки “Переяслав-БРСМ”, не зібравши достатньої кількості футболістів, знявся з турніру. Тож Дем’янці відразу пройшли до півфіналу. Там вони зустрінуться із дівичківським “Дніпром”, який на стадіоні ім. В. Лобановського переміг переяславські “Солонці” 2:1. Про це повідомляє Інформатор.

Найсолодший суперник в 1/4 фіналу дістався чемпіону Переяславщини – Семенівці зі Студениківської ТГ. Вони гостювали в Лецьок з Циблівської ТГ, і перемогли розгромно – 11:1. А от на семенівському стадіоні цього дня творилася справжня сенсація. Там Вовчків (Переяславська ТГ), у якого дискваліфіковане домашнє поле, приймав “срібного” призера чемпіонату – переяславський “Матадор”. В основний час команди не визначили переможця – 2:2. А в серії пенальті успішнішими були саме вовчківчани – 5:4. Тож їх у півфіналі й проекзаменує чемпіон-2021.

Півфінальні матчі відбудуться вже наступної суботи, 9 жовтня.

Нагадаємо, що Семенівка виборола чемпіонство району з футболу лише в останньому турі. У Переяславі вона перемогла “Матадор” 1:0.

Віталій Усик

Фото тематичне

Нагору