ЖИТТЯ

Що потрібно робити вранці, щоб добре почуватися: кілька корисних порад

Ранок – чудова пора для нових звершень. І цей час потрібно використовувати з користю. 

Інформатор розповість про те, що кожен повинен зробити зранку.

Зарядка. Навіть 10-хвилинна розминка не тільки тонізує наш організм, але й насичує кров киснем, змушує її швидше рухатися. А це значить, що і мозок буде краще забезпечений киснем і корисними речовинами, ми весь день почуватимемось бадьоріше і краще міркуватимемо.

Перша думка про хороше. Прокинувшись, подумайте про щось приємне. Можливо, якщо захоплюєтесь таким, помедитуйте. Це допоможе налаштуватись на хороший настрій вже з початку дня.

Мисліть позитивно. Сьогодні ми постійно чуємо про фізичне та духовне здоров’я, але іноді наша енергія все ж вичерпується. Ранок – дуже вдалий час для того, щоб помедитувати або просто побути наодинці з собою, у своїх думках. Виділіть час для того, щоб уявити майбутній день, фокусуючись на успіху і позитивних емоціях.

Сніданок. На думку дієтологів, експертів та лікарів, сніданок – найважливіша складова в харчовому раціоні людини. Він заряджає нас енергією, дозволяє прокинутися і дарує гарний настрій.

Склянка води із лимонним соком. Зранку корисно випити трохи води. За ніч організм не отримував вологи, і навіть звичайна вода смакуватиме солодкими барвами. А якщо додати трохи лимонного соку, то склянка такої води зранку збадьорить не гірше, ніж кава, та зарядить гарним настроєм.

Не ускладнюйте свій день. У кожного з нас у списку справ є пункт, якого ми боїмось, про який воліємо не згадувати, але який весь час нагадує про себе. Врешті решт ми примиряємося і після численних відкладань виконуємо його. Існує дуже простий спосіб вберегти себе від стресу – виконуйте цей найменш бажаний пункт першим. Замість очікування неприємностей – викреслюйте їх.

Нагору