ЖИТТЯ

Жилетки, ручки та чашки: де Інформатор замовляє брендовану продукцію

У Інформатора є багато брендованої продукції. Де ж ми її взяли?

А ви бачили наш офіс біля Борисоглібської площі? Та хіба ж на нього можна не звернути увагу? Яскравий, з красивими написами на фасаді. А як тільки ви зайдете всередину, то побачите, що там безліч маленьких деталей, які відрізняють нас від інших. Та ми вам і самі покажемо, дивіться відео.

Помаранчеві жилетки з написом “Преса” та інформаторським брендуванням, посвідчення з оригінальними шнурочками, що вирізняють нас серед інших ЗМІ, стильні ручки, брендовані чашки та термокружки. Все це є у нашому офісі. І у вас, певно, виникають запитання: де ми це взяли і чи всі свої гроші витрачаємо на такі дрібнички? По-перше, не забувайте, що в дрібничках якраз і ховається суть. По-друге, все це ми замовили за реально невисокими цінами в Kozakova.design (Instagram, Facebook, тел. 063-314-39-44). Якість нас повністю влаштовує.

– Дизайн робимо для всього – логотипи, поліграфія, вивіски, банери, дизайн для брендування автомобілів і так далі. Все це можемо друкувати, – розповіла Інна Козакова, яка працює з клієнтами (до слова, рекламу запропонували ми самі, взамін на невеликий бонус при наступному замовленні). – Не тільки друкуємо, а й монтуємо (вхідні групи, авто тощо). Якщо потрібно відкрити магазин або заклад – можемо забезпечити практично всім, що можна забрендувати. Починаючи від дизайну, закінчуючи доставкою та монтажем. Відповідно, все це ми і робимо, друкуємо. Також є друк на одязі і пошив корпоративних замовлень під брендування. Взагалі, друк можливий практично на всьому – якщо якоїсь продукції у нас в наявності немає, замовник може надіслати свою.

Додає, що її завдання не продати, а реально допомогти клієнтові. Ми в цьому неодноразово пересвідчувалися, коли узгоджували замовлення.

 

Віталій Усик

Фото та відео: Едуард Аврамич

Рекламний матеріал

Нагору