ЖИТТЯ

Команда з Переяслава стала найкращою в чемпіонаті України з водного туризму

На Вінниччині відбулися змагання з водного туризму. Переяславці показали чудовий результат.

Із 30 вересня до 3 жовтня в селі Сокілець, що на Вінниччині, відбувся чемпіонат України серед молоді зі спортивного водного туризму. У змаганнях взяли участь учні переяславскої гімназії Антон Танащук, Валерій Левчук, Ростислав Лизогуб, студент педуніверситету Владислав Тихонов та учень ЦПТО Дмитро Бондаренко. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на допис Віктора Танащука у Facebook.

Антон Танащук та Дмитро Бондаренко у спринті, слаломі та ралі вибороли золоті медалі та посіли перше загальнокомандне місце серед катамаранів-двійок. Хлопці, які змагалися на катамарані четвірці (Валерій Левчук, Ростислав Лизогуб та Владислав Тихонов), посіли перше, друге та четверте місця на дистанціях ралі, слалом та спринт відповідно. У підсумку цих трьох дистанцій вони здобули друге загальнокомандне місце.

У сумі заїздів катамаранів-двійок та четвірок юні спортсмени з Переяслава посіли перше загальнокомандне місце. Ці перемоги дали змогу хлопцям виконати норматив кандидатів у майстри спорту.

Також в цих змаганнях взяли участь Сергій Займидорога та Артур Окунський із села Вовчків (Переяславська ТГ), які на катамарані-двійці на дистанціях слалом, спринт та ралі здобули другі місця та друге місце серед катамаранів-двійок.

Хлопці показали на змаганнях гарний результат

Юні спортсмени отримали медалі та грамоти

Нагадаємо, що в Переяславі є багато підлітків, які катаються на велосипедах, скейтах та самокатах. Їм потрібен скейтпарк, щоб вивчати нові трюки.

Нагору